Prosba
Chtěl bych se dívat a poslouchat tvůj dech,
dotýkat se tvého těla, milovat se,
s tebou, žádné obavy, žádný spěch,
být s tebou v tobě znovu a zase.
Hladit tě po prsou a trochu cumlat,
možná i trochu kousnu. To ne to se nedělá,
jen lehce stisknu a bude mi chutnat
každičký kousek tvého těla.
Tak prosím dovol mi vstoupit
prosím, prosím co víc
vím chci něco co nedá se koupit
chci tebe a už nic.
Jsi nádherná...
Přečteno 556x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Aniba
Komentáře (1)
Komentujících (1)