Stopy
Tvé rty v mých se rozvlní,
jak hladina rozčeřená
v klidné tůni.
Voníš medem,
co ráno jsi s ním sladil čaj.
Tvá kůže hebká
vanilkou chutná.
Sundej mi šátek z očí
a rozpust mé sny v horkém klínu
cítím jak pálí oči
a pod nehty mám hlínu.
Přešlapuj něžněji,
v krůpěji potu
nech skanout můj žal.
Poslouchej vlídněji,
jak nářky odlétají
v křídlech vran...
Komentáře (1)
Komentujících (1)