Trochu mi vadí to: nemůžu umýt se, protože jinak je všude slovosled přirozený. Jinak myšlenka je to velmi pozoruhodná:) Což je ostatně u tebe Uďo, nolmální.
18.12.2006 12:52:00 | Petr Miroslav
... kdysi jsem to zkusil ..... mejt dusi v pisku Kalahari ...
u ptaku to pry funguje ... jenze duse asi neni ptak ...
nebo jo? .... jak se na to diva odbornik Jarda ...?
.... ani mi nemusi odpovidat ...
tehdy jsem byl peknej ptak ... Ja .....:-))
/ vidim ze jsem to zase uplne zmotal, bylo to vlasne o destnicich a moknuti ... a ja pisu o pisku a "suchnuti" ... ale uplne vedle to neni .. nejaky vlhko tam bylo ...:-(( //
18.12.2006 07:34:00 | HarryHH
no bodejk .. ale mně jednou pod deštník pršelo ... byl to takovej bazmek (ten daždník) ... a k tomu byl děsnej vichr a slejvák jako blázen .. pršelo do stran, vertikálně, horizontálně ... chodim raděj bez deštníku .. třebas s kapucej :))
15.12.2006 12:23:00 | Alci