AMEN
Miluji tě krátce,
miluji tě sladce.
Miluj mě jako já tebe,
vlož mi do srdce kousek sebe.
Od srdce mého klíč máš,
Vše o mě víš, vše o mě znáš.
Miluješ mě též?
Není tvůj cit jen lež?
Ptám se sama sebe každý den,
každou noc,
když přijde ten sen
a uchvátí svou moc.
Je to sen o tobě,
sen velmi krátký,
jako náš vztah v první osobě,
kde cit tvůj je vratký.
Pak přijde reálný svět,
cit můj, jak uvadlý květ.
Posadím se na pelesti,
ze srdce jen uschlé klestí.
Volals, jaká tíha ti spadla z ramen,
když s naším vztahem byl amen.
Komentáře (0)