Pro Tebe!
Anotace: ... Jsi! a já jsem moc ráda! Díky za to že jsi!
Jsi kapka žízeň tišící,
jsi jeden mezi tisíci.
Jsi rosa, která zchladí,
jsi ruka, která hladí.
Jsi sousto, které sytí,
jsi jiskra, která svítí.
Přečteno 874x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17
Komentáře (5)
Komentujících (5)