Vánoční slibování
Anotace: ..kéž se vánoční slibování všem, kteří čtou moje slova, vyplní...
Až větve obléknou
kožichy z ledu,
Velká noc zazpívá
o hvězdě koledu.
A já ti rozkrojím
jablko spíš.
O Velké noci
chci tě mít blíž.
Až pece zbohatnou
vůněmi vánoček,
Velká noc ukryje
krajinu do vloček.
A já ti pošeptám,
co dávno víš.
O Velké noci
chci tě mít blíž.
Až okna postříbří
námraza z obrázků,
Velká noc zacinká
zlehoučka na lásku.
A já ti ukážu
pod jmelím skrýš.
O Velké noci
chci tě mít blíž.
Komentáře (1)
Komentujících (1)