Najdi se
Anotace: Otevři své nitro a poznej vlastní oheň
Každý má v srdci vlastní chrám,
který jest klíčem k lásce věčné,
otevřít jej však musí zcela sám,
přes zkoušky těžké nebezpečné.
Najdeme potom lepší svět,
bytostnou lásku nekonečnou,
v níž anjel čistý k nebi vzlét,
pochopil vizi převýtečnou.
Komentáře (0)