Na sklonku okamžiku
Jeho ústy promluvil bůh
ukrytý ve střípcích
cizích slov
a přeci tak známých
sny zhostily se hmoty
a počali tančit rytmem
srdeční krajiny
kteráž uzamčena samospádem
vchod odevzdala strádání
na mnoho let
pole zjizzvená neúspěchem
zela čirou prázdnotou
lemována iluzí
a pak .... v tichosti podzimního ševelení
vkročila láska
do
jeho posvátného chrámu
a stěny zašeptaly haleluja
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Lockedlady, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (1)
Komentujících (1)