Anotace: mám jasno jako nikdy předtím...miluji tě.
Jo,souhlasím a omlouvám se že to postrádá originalitu...ale láska je asi pořád stejná,krásná...
16.12.2006 15:16:00 | Kamen s.r.o.
Bohužel takovýchto básní zde již bylo tolik, že pro mne tato postrádá svou osobitost a identitu. Je snadno zaměnitelná a zaniká v kvantu jí podobných.
16.12.2006 14:47:00 | CorrimsonTom