Den poté...
Ranní pohled do skleněného rámečku na fotografie.
Šálek nedopitého čaje, na kterém zůstal obrys tvých rtů.
A zrcadlo, které odráží tvou tvář.
Kořeněná vůně v předsíni ještě nestačila vyprchat
a klíč v zámku, který jsi tam nejspíš včera nechal.
Nedopsaná věta na bílém papíře lezící u velké postele.
Display telefonu ukazující zmeškaný hovor.
Byl poslední...
Některé věci se v létě kazí rychleji...
Komentáře (1)
Komentujících (1)