Dvě zrnka písku
Anotace: Neptejte se........
Dvě zrnka písku
na dlani zbyly
na prázdné dlani
jen pouhou chvíli
než vezme je vítr
dvě zrnka písku
na prázdné dlani
k sobě se tulí
a sobě tam přísahají
že ani jedno nepůjde za ní
dvě zrnka písku
jen pouhé přání měli
u okvětních lístků
zůstat spolu,navždy chtěli
ale časem všechna přání odezněli...
Komentáře (0)