Kamínek
Anotace: Třpytivý kamínek.
Kamínek třpytný našel jsem,
jenž září jako tvé oči
Já do kapsy ho uschoval
a vzpomněl na kouzlo včerejší noci
Ty jsi mou hvězdou zářivou,
láskou, kterou člověk si chrání
Dívčinou plachou a nevinnou,
drobným kvítkem z voňavých strání
A tenhle kousek křemene,
řekl mi mnohem víc
A já jsem náhle pochopil,
že bez tebe, nejsem nic
Já chvíli v duši zmatek měl
a párkrát zůstal stát
Pak ale srdce řeklo mi,
že se tě nesmím vzdát
Ta láska vskutku divná je,
já žil jsem jako v kruhu
Nejdříve prchnout jsem chtěl,
teď žít rád s tebou budu
Přečteno 566x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, PIPSQUEAK, hašlerka, Klíček
Komentáře (2)
Komentujících (2)