Mé srdce
Anotace: jsi uvězněná v mém srdci a neexistuje cesta ven...
Srdce buší mi víc než obykvle,
Moc často se mi to nestává...
Je to nápadné a nezvyklé,
Srdce bušit nepřestává...
Víc buší od doby co jsem tě poznal,
Pořád buší víc a víc...
Něco v něm je uvězněné,kež bych se v srdci vyznal,
Jsi tam uvězněná Ty a něco mi chceš říct...
Kříčíš „Pusť mě ven!“,
Nechceš v mém srdci být?
Nemůžu najít dveře,musíš ještě počkat nějaký den,
Musíš v mém srdci ještě žít...
Dveře od srdce našel jsem,ale jsou zamčené,
Nemůžu najít klíč...
Dveře zůstanou nedotčené,
I na mé city je to bič...
V mém srdci budeš už asi navždy,
Ať se ti to líbí nebo ne...
Musím sám utíkat od myšlenky sebevraždy,
Já totiž...Miluji Tě...
Komentáře (0)