Jsem fascinovaný výběrem slov, kterými vzdáváš hold nejkrutější, přesladké trapitelce našich duší - lásce. Je to jedna z nejlepších básní svého druhu, jaké jsem kdy četl, a která odhaluje tolik obrazů z citového pekla jako Peklo od Hieronyma Bosche. Jestli na něm kdekoliv bloudí Mesálie a slyší tě, musí vědět, že světlo tvého odhodlání svítí pro ni silněji než samotný ráj, který pro svou duši s radostí mineš, abys ji i její duši do něj mohl vést.. a dovést. Vydrž! Je to křížová cesta plná bolesti, hodná jen nejstatečnějších bojovníků. Věřím, že jsi jeden z nich. A Mesálie to pozná.
15.05.2010 18:58:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč