A zase mě utápíš ve svém lůně,
má krásko s ebenovými rty,
tvá krásná, prostopášná vůně,
lehký závoj a pod ním ty,
nesmělá v hlubinách zvrhlosti,
kousek nehtů a bez oka,
chlad se ti zaryje do kostí,
v měsíčním světle jsi divoká,
bohapustá temnota – zlý nebe líc,
noc máme stále nad hlavami,
pospěš si, lásko, ve dne nic
nezůstane mezi námi.