Láska v zimě
Anotace: souhra smyslů:-)
Stíny prořízly sluneční svit,
kapky rosy pletou mrazivou nit.
Střípky ledu tvoří jas na tvých rtech,
to všechno jsem viděl však jen v mých snech.
Zimní čas přetrval bych pod jednou podmínkou,
a to kdybych celou tě měl pod jednou peřinkou.
Laskavá slova by mi zvonila u srdce,
děkoval bych Bohům za (s tebou)strávené Vánoce.
Komentáře (2)
Komentujících (2)