Vy jste
Jste mé tajné snění
jste můj tichý žal
co je zralý k prozrazení
a snadno rozpoznán
Jste jako provaz
co kolem srdce má sílu nevhodnou
pláču dnes jen pro Vás
proč jste mne naučil lásce rozumět
a poté nechal mne samotnou
žalostné noci protrpět
Tvrdil jste, že jsem Vaše múza
co se Vám vkrádá do písmen
že bezmne je život hrůza
mnou vůní ve snu posílen
Já Vám dnes nechci psát
však nemůžu si pomoci víc
já Vás musím milovat
já to musím, musím říct
Možná jednou ve svých výčitkách
naleznete moji tvář
a vzpomenete jak v našich prožitkách
se z Vás stal lhář
Budu vším co skončí žalem
vším co Vám vezme dech
Vy jste pro mne králem
a já budu vždy nadoslech
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
Komentáře (3)
Komentujících (2)