Bez tebe nic
Bez tebe nic
Půlka těla,Půlka srdce,Jedna plíce.Nedýchám,Bez tebe nedýchám.Chodím slepě po ulici,Tebe hledám,V kalužích,V zrcadlech,Nevidím tě,V odrazech.Tvoje dotekyJeště na kůži cítím,A tvoje vůně ve mně,Sklo v rukách rozdrtím,Teče mi krev z dlaně,Teče mi krev, tvoje.Vím, vážně vím,Že ty střepyMě k tobě dovedou,Věřím ti,Že mě nenecháš samotnou.Tvoje chuť na jazyku,Před sebouVidím tvůj stín,Ještě se chvěju,Jako když sjíždíš na můj klín.Bez tebe,Střepy z láhve,Jen kousky jsou ze mě,Nedýchám,Nemám proč,Potřebuju tě.
Komentáře (1)
Komentujících (1)