Vzpomínka
Anotace: Paletou dnů vkládám do snů příběhy těch co vídám ve snech ...
V emocích zkoušený po mnoho let
naučil se vychutnávat buket
darů životního zrání
Obdařen roky poznávání
proplouvá světy bez ustání
zahalen do něhy vlastního bytí
vzhlédl se ve snu krásného žití
a tak pojmul sobě novou družku
z níž odmítá mít služku
obdařen byl jejím citem
v tu chvíli stal se jejím hitem
co každé ráno v uších stále zní
přeje si býti už jen s ní
koupat se v řece odevzdání
konat už jen dobrozdání
nechat se unášet proudem času
podlehnout jejímu hlasu
opojen vším
odchází do neznáma
Komentáře (0)