Žíznivá láska

Žíznivá láska

Anotace: Dej do džbánku mi trochu medu a kostku cukru raděj též, pak řeknu Ti jak nejlíp svedu, že moje sladká láska seš.

Dolej mi sklenici medem po okraj,
a vodou doplň moje tělo,
chvíli se dotýkej a trochu mě i braň,
za pár hezkých chvil zas bude šero.

Zfoukni mi prosím páru z hrníčku
a lžičkou zamíchej až na dno,
a pak se napij taky z kalíšku,
a líbej mě, půjde to snadno.

A k tomu dej mi taky zákusek,
kus dortu nebo malý koláček,
pohlaď mě prosím ještě lásko teď,
vždyť jen Ty si můj miláček.

Možná si říkáš, co že to vlastně chci
a proč, že Tě tím teď soužím,
já se jen snažím naplnit své sny,
ve kterých po Tě toužím.

Tak prosím už ke mně lásko pojď,
pár doušků kávy, nebo čaje,
spolu jen můžeme dál plout,
mé srdce pro Tvé dávno taje.
Autor grázlík, 17.12.2006
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

hele...tak si tě čtu , je už sice pozdě večer...vlastně ráno...A já v tuhle dobu bývám trapně sentimentální,ale přesto ....Ty ho máš asi hodně ráda, co?:)No jo no...holt někdo si žije jako král...:)

18.12.2006 00:50:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel