Ráno
Anotace: ...po dlouhé době...chvilkový pocit lehce pomíjivého štěstí...
Slunce mi poslalo paprsek sebe
vlezl mi tiše do peřin
zašimral na tvář v podobě Tebe
chci zapsat okamžik ten do dějin
Dnes ráno mráz silně praští
leze až pod kůži - to on rád
je drzý, zebe, ale je bez záští
nechce dávat, chce jen brát
Slunce a mráz - pohádka krásná
vábí mě lehce do svých snů
tvář Tvoje je dnes krásně jasná
snad předzvězd příštích dnů
Komentáře (6)
Komentujících (6)