Pěkný sen. Večer si to ještě přečtu a pak třeba příjde podobný ke mně.Stává se mi to,když na něco moc myslím.
18.12.2006 16:40:00 | s.e.n
Co na tom,
že se židle převrátila.
Vždyť radost vám z očí zářila,
modř se s modří spojovala,
nejen víla čarovala,
kytička se usmívala...
18.12.2006 15:24:00 | Mourek
Já seděla vedle Tebe
a Cecilce držela dlaň...
Tak dali jste mi dotýkání nebe,
ze srdce děkuji vám... ;-)
18.12.2006 12:17:00 | Levandule
Jejda... :o)
co napsat, když teď písmenka mi schází...??
...ubrus uschoval drobků pár,
ve vzduchu vznáší se pořád vůně modrého zbarvení,
zůstalo mi i něco tónů jako dar,
těch, které prostě jen tak nedoznějí...
...postavím židli zpátky ke stolu
a mlčky nasávám pohádku... snění... milo...
všechno to jemněhmotné "pospolu",
co džbánek živé vody jedné babě naplnilo...
Já
d.ě.k.u.j.u...!!!
18.12.2006 10:59:00 | Cecilka
...to je celá Cecilka :) ...její pozvání se neodmítá ...
...pěkně jsi nám ten sen vyprávěl ...
18.12.2006 10:44:00 | WhiteSkull