Miluji...
...Tvůj úsměv,
pohled do Tvých očí.
...Tvou moudrost,
životní zkušenosti.
...Tvou osobnost
i krásu Tvého těla.
...Tvou jemnost,
vášeň ďáblíka i něhu anděla.
...Tvou poezii,
kouzlo zpěvných symbolů.
...Chvilky s Tebou,
krásu našich společných dnů.
...Porozumění,
které mezi námi je.
...Bláznovství,
jež vždy mě rozesměje.
Miluji, lásko, Tebe
jsi mé nádherné nebe.
Komentáře (0)