Nechápe.. ale je to potřeba:( Tak já trošku vím, jaký to je, takže tě zkusim trošku rozveselit, ju?:)
20.12.2006 19:58:00 | Katitek
Jo...psychyckou podporu a spíš ohleduplnost.A to je právě to co většina lidí nechápe.
20.12.2006 13:55:00 | Zane
Jaj ty lumpe! Žádnou pistoli! Jasný? Víš jak se to řiká, ne? "Nikdy nedovol, aby tě strach z prohry, vyřadil ze hry" Takže žádná pistole. Neboj, zase bude líp..
No právě, že si každej musí vyřešit svoje problémy sám.. takže k čemu jsou vlastně rady? Jen psychický podpory každej potřebuje.. Máš ICQ? jesi si o tom ceš pokecat nebo chceš tošku rozveselit, tak moje je .. no radši ti ho písnu na mailik, ju?
19.12.2006 18:56:00 | Katitek
To neříkej...malicherný nejsou.Jestli tě trápí, tak určitě ne.Moje problémy za mě nikdo nevyřeší, stejně tak jako ty tvoje za tebe.A i když se ti zdají třeba malicherný, jsou důležitý a každej se s nima musí poprat.Já mám jednu výhodu...už na tom hůř být nemůžu, ty jo:( ale tak líp...:)
No a s tou sebevraždou, nebo vraždou to tak horký nebude...ještě si pistoli nekupuju:)
18.12.2006 18:55:00 | Zane
Jaj,krásné, ale trochu víc kravavý.. Chjo, dobrej nápad vrátit se k sobě? Nevím.. netuším.. Je mezi nama propast.. Ale když srovnám tvou situaci s mojí, tak mi moje problémy připadají dost malicherný:( Nejsem sama a on tu je.. Chtěla bych ti poradit, ale není asi jak.. vždyť přece jen jsi s ní prožil i krásný chvilky a kus života, to nejde jen tak nechat plavat.. bohužel:( ale žádnou vraždu, ani sebevraždu, jasný?:-*
18.12.2006 17:23:00 | Katitek