Ano znám slůvka noci
s omezenou platností
-tak za tohle máš u mě velikou pochvalu, z tohohle je dokonale cítit, cos tím myslel, ta slova člověka ovinou, zabalí jako deka, protože je zná a přitom zamrazí. Díky za ně. Někam si je uložím.
A taky - díky za komentáře
22.12.2006 20:17:00 | Julie Park Rock
Je to smutné, ale často to tak bývá... Je to moc hezky napsané, líbí se mi hned ten začátek...
18.12.2006 18:18:00 | Lucie Plocová