Před rozedněním
Propletené prsty našich rukou
let drzé mouchy nad parukou
jež odložena na stojanu
rýsuje svůj obraz k ránu
chvíle před rozedněním
kdy srdce naše ještě bijí
prožité lásky melodii
kdy zvolňuje se prudkost dechu
ta tichá chvíle pro potěchu
je jako struny zachvění
Komentáře (1)
Komentujících (1)