PRŠÍ I.
Anotace: Věnováno: Kubovi V. - velice zajímavému člověku, ke kterému chovám ještě zajímavější vztah...
PRŠÍ I.
Choulím se, choulím,
Nevím jak,
Mezi kapkami bloudím,
Nade mnou jeden velký černý mrak,
Z něj padá voda dešťová,
Čistá a krotká,
Melodie snová-
-nejistá a vratká
stojím tu pod nebem,
promoklá až na kůži,
a ty, jistým pohledem,
když podáváš mi růži,
mne očima svlíkáš,
i když víš, že patřím jinému muži,
nic neříkáš,
ale já slyším tisíce slov,
když mlčky obdivuješ krásu promočeného trika.
Komentáře (0)