Anotace: -
Zrovna tak jako slova básně, i fotka mne náramně zaujala, socha bosé dámy tam sedí jak živá..., anebo že by...?! Studuji detaily a pořád nevím!...
15.11.2011 15:32:11 | Špáďa
Rosteš s každým písmenkem každou myšlenkou..kterou cítíš děkuj svému srdci..nebo čím píšeš..to je jedno čím..ale dobře.
12.11.2011 19:43:16 | Liška76
Děkuji, Liško, těší mne, že v sad jsi má písmenka zasadila....vím, že rostou dál...
12.11.2011 19:33:51 | Mirka Hedbávná
Nejsi jen hedvábná..citlivá,vnímavá....a dobře pochopitelná..poezie víla snad...tvé básně jsou růží sad.Moc hezké..
12.11.2011 19:30:16 | Liška76