Confessiones
Anotace: prostě prosté vyznání...
Říct,že tě miluji by bylo tak prosté,
a přeci to řeknu, desetkrát, po sté!
Že pro tebe se roztrhnu v půli,
šeptajíc měkce,
na zlatém podnosu přináším
své krvavé srdce.
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: septemberSax
Komentáře (1)
Komentujících (1)