Anotace: ***
Protože někteří lidi neví co mají v tom druhém, dokud ho neztratí... Moc pěkná báseňka... Má v sobě jemnost a čtivost... A to oceňuji...
24.03.2008 20:42:00 | Gracia
pekna a smutna vidim ze je od srdce nekdy musis prijmout i kamarada nebo kamaradku lepsi aspon to kdyz uz nic vic :-)
19.12.2006 18:37:00 | 89Rosa