Pobřeží spás
Pobřeží spás
Lepkavejch map
Vytlouká z umakartu zas
Paráde marš
Pro hejno much
Přes světla pruh
Rezavej větrák brečí
Odkrajuje vzduch
Do pěny dní
Se rozpouští
Napůl žerdi fangle
A s ní i kytka svatební
Bolavý lásky
Utopí
Sfouklej popel sněží
Do buřtů s cibulí
Na všechny pátky,
Soboty,svátky
Mířej tu zátky
A holky zpátky maj
Na krku kůže,
Ze kterejch bůžek
Po hlavě skáče
Pod dekolty dam
Pobřeží spás
Lepkavejch map,
Kde buňky hrůzou šedivěj
A předbíhají hlas
Za každým z nás
Uhrabou pláž,
Kam lokty příštích rekreantů
Zabodnou se zas
….to se nám tu
bejvávalo,bejvávalo
a furt umí ještě dobře bejt !
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Martin Škréta
Komentáře (0)