Návrat
Anotace: Je tomu spoustu let, .............
Je tomu spoustu let,
co ve svých dlaních hřál jsem Tvé,
je tomu dlouho… ale sem tu zpět.
V ten večer staly se dvě vraždy,
když odjížděl jsem tak daleko,
avšak nebylo to navždy.
…. Vím, asi to tak neznělo.
Pojď, podívej …
Vem ruku mou a já ukážu Ti,
kde začínají dny a končí sny.
Pevně ji sevři a nepouštěj.
Tak už nebuď smutná,
není všemu konec,
už víš jak láska chutná.
Poslouchej, uslyšíš ….
Jak mé srdce bije a klidu nemá,
to jen proto, že k Tobě cestu hledá.
Tak už nezoufej …. nemusíš.
Jsi padlý anděl z nebe,
já chci už jen Tebe.
Přečteno 433x
Tipy 2
Poslední tipující: Labanda
Komentáře (1)
Komentujících (1)