Soudce a kat
Anotace: Čas se stává naším soudcem a osud katem. Neutečem, už ani nemůžem.
Říkáš slůvka nádherná,
však dotknu li se,
třesou se Ti kolena.
Hraješ si svým pohledem,
však přijdu li blíž,
dostanu kamenem.
Zpíváš mi jen o lásce,
však zavolám li,
končím v hlasové schránce.
Ukazuješ mi přízeň svou,
však sejdeme li se,
schováš se za stěnou.
Čas se stává naším soudcem a osud katem.
Neutečem, už ani nemůžem.
Komentáře (0)