Šeptám
Anotace: 20.8.2006-19.9.2006
Sbírka:
Od A do Z
Šeptám ti do slov,
tiše ti šepotám, posloucháš.
Můj těžce naivní proslov
si ze rtů mých vylíbáš.
Posloucháš ústy a stejně odpovídáš,
další smysly necháváš tatam.
Odpověď do rtů mi stejně něžně vlíbáš.
Jen mluv i já poslouchám.
Přečteno 753x
Tipy 5
Poslední tipující: Stoneman, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)