Rty mlčí...poslouchej
Mlčení – dvounohých jehňátek,
Vytí – hladových psů,
Rty – zbavené pozlátek,
Šeď – mých i tvých dnů.
Ocel – kov jenom jízlivý,
Rybník – život si vzal,
Vlak – jímž cestuji do dálky,
Rozum – dávno to vzdal.
Cesta – slibně se procházím,
Potok – ze slz a splínu,
Kytka – jež potaji vytratím,
Vzdor – má podobu blínu.
Osud – má mlhavé zápěstí,
Šipka – jež udává směr,
Člověk - ta podoba zvířecí,
Nora – a poměr všech děr.
Šlépěj – jenž potichu odchází,
Polštář – jenž hladí ti tvář,
Srdce – když rozum se vytrácí,
Mysl – mne ničí jak žhář.
Tma – když tělo se prochází,
Vzduch – jež přestal se smát,
Krb – kde nikdo už nezvrací,
Čas – když nechceš jít spát.
Sám s tebou spát...
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: Liška76, xavian
Komentáře (1)
Komentujících (1)