Jsem věčným poutníkem........
Anotace: Putuju za poznáním pravdy
Tajemný poutník
Cestuji světem všenádherným,
po cestách lásky bez starostí,
čaruju darem všelíbezným,
miluju vášeň bez bolestí.
Poznávám divy krásy lidské,
poutníkem tajemna mě všichni nazvývají,
v myšlenkách můzy starovédské,
pravdivé jádro oni nalézají.
Přichází první světlo poznání,
z ideí božské sladce vykřesané,
poslouchej lide moje vyznání,
v objetí středů bylo probuzené:
Láska se hlásí o své podíly,
v náručí vášní byly narozené,
poslyšte moji můzu jenom na chvíli,
půvabně zpívá v touze okouzlené.
Celičký svět jset tak trochu duální,
nebe a země skrývá zlatý střed,
kdo je tu dneska trošku normální?
pouze ten který uzří lotosový květ.
Já pravím Vám!!!
Komentáře (0)