Ztrácím, co nemám
Anotace: každým komentářem mě potěšíte
Slunce ač za mraky
nás dva vidí
vidí jak já a ty
dva nenormální lidi
jsme jeden, splynem
láska prochází kůží
tvými rty a klínem
pak deštěm nás vzpruží
Slunce se směje naivitě
vím, chybí mi nadhled
když přemýšlím, jak mít tě
projednou navždy a hned
Místo zisku ztrácím
tvůj úsměv, vlídný pohled
nevím už jak a čím
lze získat si jej zpět
Přečteno 498x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)