Stýskám si a vzpomínám...
Anotace: Odešel jsi, srdce mé tu nenechal, jediné co i zbylo, je tohle zklamání a čerobílé vzpomínky... Vrať se.....
Sama v prázdném bytě
Pročítám si knížek pár
Možná někdy zamrzí tě
Že už nejsi mého srdce stár
Knihy beze slov
Bůh ví kdo je vymazal
Zmizel jsi beze stop
Na sebe jen kabát vzal
Bude ti zima
Až vyjdeš ven
Až bude se ti stýskat
Tedy, pokud přijde ten den
Samota teď voní jako ty
I když vím že ses nevrátil
Pod polštář skládám černobílé sny
Ach, kéž by ses tenkrát neztratil
Zamykám své vzpomínky
Na tebe a náš svět
Zavírám je do skřínky
Ať mohou nám je závidět
Jsem jako kus nábytku
Starožitnost cenná
Plakat nemám záminku
Už vím, že to stejně cenu nemá
Budu si tu přehrávat
Poslední naši premiéru
Nebudu ani nadávat
Ukazovat na nevěru
V tom kině si sednem každý sám
Ale film bude stejný
Řekni proč slzy v klíně mám
Když vím, že je to beznadějný…
Komentáře (1)
Komentujících (1)