Nesplněný sen
Tolik ji chtěl...a tolik se bál,
tolik o velkou lásku stál...
...až jednou zmizela v krajině snů,
v krajině černých a smutných dnů.
Proč nechal ji odejít...
proč nechal ji být?
Odešla sama...neboť neměla s kým...
Odešla sama...i když nechtěla jít...
Neřekl: "Zůstaň, já chci s Tebou být."
Neřekl: "Lásko, budeme spolu žít."
Odešla sama...smutek v sobě měla...
Odešla sama...aniž by to chtěla...
Už není síla, aby se vše vrátilo,
už není nic, co by je spojilo.
Ona je tam...a on tady,
možná už nebudou nikdy...spolu...dohromady.
Komentáře (4)
Komentujících (4)