Anotace: Když bolí něco na co nikdo nemá lék, neví jak se léčí a bolest je to obrovská..........Ta věc je beznaděj
pavlíku,...musíš se z toho nějak dostat....zdá se mi že už je to na tebe moc.
22.12.2006 15:31:00 | conapoly
Pájo, Pavlíku, ....:( já vím co se stalo... prosímtě nesmutni... Pájo... já vím, že to říkám zrovna já tolikrát tak bláznivě zamilovaná, blbá a závislá a smutná z každýho nevydařenýho pohledu, že ti radím, samotný mi to nejde, ale spíš v těch světlých chvílích vím, co dělat... zkus se na to kouknout jako na jednu kapitolu života, která tě má něčemu novýmu naučit... obrať list, a buď si jist, že všechno se v dobré obrátí, štěstí tě neopuští, jednou se navrátí...
22.12.2006 15:00:00 | Dilla