Marná láska
Anotace: Co s tím můžu dělat
Miluji tě, láskou zmírám,
jak mám žíti bez tebe
Tahle slova nejsou fráze,
ze srdce mi smutek jde
Má tě jiný, máš ho ráda,
co já na to můžu říct
Jen to, že mé srdce strádá,
těžko můžu bez tě žít
Ve tvém stínu hvězdy blednou,
tak jak půvab jiných žen
Vzlykám, žárlím a též kleju,
o co jsem byl ochuzen
Přečteno 563x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, PIPSQUEAK
Komentáře (2)
Komentujících (2)