Když večer oči uzavírám
Anotace: Líbí se vám jedna smutná dívka a rádi byste jí pomohli. Jenomže pomluvy se šíří velice rychle a z pomoci se stává nepříjemnost.
Když večer oči uzavírám,
má mysl do oblak se rozlétá.
Na mrak se posadí a po paprscích měsíce a hvězd zkoumá osudy nás všech.
Na zemi vidí déšť a záplavy jen,
sem tam ostrovy,
co srdce pohladí.
Když k některému přilétnu o trochu blíž,
uvidím tvé korálky,
které drží tenká nit.
Když se o nich zmíním,
skončí pod vodou,
ráno probouzím se s bolístkou mezi prsty ukrytou.
Komentáře (0)