Ve tvých rukách
Vedle tebe ležím,
nechávám si zdát.
Jen po tobě já toužím,
všechno jde teď snáz.
Kdykoliv si jen pomyslím,
kamkoliv se dostanu,
jsi semnou v mých myšlenkách,
myslet na tebe nepřestanu.
Držíš mě,
jsem tvůj.
naše srdce k sobě tlučou,
já jsem teď ve tvých rukou.
Komentáře (0)