Dotek pod peřinou
Dotek pod peřinou
Dotek pod peřinou,
chci Tě blíž
Teď jsi s jinou,
a s jinou sníš
O čem bude noc,
pro nás dva
Chtěla jsem od Tebe moc,
činy, víc než slova
Dotek pod peřinou,
chci Tě znát
Teď jsi s jinou,
a jinou budeš hřát
Uprostřed chladné noci,
v objetí
Zůstávám bez pomoci,
Tvou nevinnou obětí
Dotek pod peřinou,
chci Tě mít
Teď jsi s jinou,
a s jinou chceš být
Přečteno 737x
Tipy 5
Poslední tipující: valerie emilie, Radek.oslov.Šafárik, Heavy
Komentáře (0)