Jdu si pro Tebe do snů,
sdílet Tvé ano,
hledat Tvou hruď
a říct Ti: "Miluj mě!"
Tak posečkej chvíli,
postůj v mém čase,
miluj mě snáz
a zítra zase...
Nastav svou dlaň,
teplo mi dávej,
počkej pár vteřin,
miluj mě, sálej!
Miluj mě dnes
a miluj mě zítra,
ukaž mi cestu
do svého nitra...