Anotace: Asi takhle nějak si představuji padlého anděla
Andělé, přátele moji,
což jste na mě zapoměli?
Odpuste mi mojí zradu,
promlčenou vaší radu.
Opustila jsem vás,
pro slůvko znamenající Nás.
Chybíte mi, tak to pochopte,
vy zabedněnci, už mě netrapte!
Vemte mě zpět do nebe...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?