Vrak vzpomínek
Minulost je zpoplatněna
jen málo co se zachová
a tak zítra, ač bys chtěla
vzpomínka je prachová.
Je to všechno dávno dané
život, láska, nenávist
někdy srdce touhou vzplane
jindy srdce zadře píst.
Svět se mění a my taky
tlak nás tlačí nevím kam
po ulicích bloudí vraky
mezi nimi stojím sám.
Pluji cestou rozoranou
na tebe tu vzpomínám
ačkoliv jsi stále vdanou
v srdci svém tě stále mám.
Přečteno 394x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, tato22, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)