Tak musím říct, že je jasný motiv. Ale to zpracování je teda takové průměrné. Občas tam jsou nadějná místa, ale ten volný verš je dost schovává. Pro mě tak za 50...
23.12.2006 16:28:00 | Daniel S.
Na můj vkus je to takový moc... světlý, nadějný. Ale líbí se mi poslední sloka.
23.12.2006 11:30:00 | Julie Park Rock