Bolest lásky

Bolest lásky

Anotace: -

Obrovská rána – úsměv,

Jsem přece dáma – ticho,

Hnisající rána – z noci je brána

Jen ty netušíš...

 

Života směr,

má mnoho děr

a kdo ví kam spadne,

je geniální amatér.

 

Zalknutá z ticha,

kdo ví co říká.

Mlhavě tuší,

jen srdce co buší...

 

 
Autor Mersii, 04.12.2011
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí