Pohladit tě, poškádlit tě, políbit i obejmout,
spolu slavit Mikuláše, prožít chvilku příjemnou.
* * *
Zalistovat v knize hříchů, zdali já v ní s tebou jsem,
mazat v ní to nemá cenu, spíš hřích další připíšem.
* * *
Jako čertík tě chci svádět, tebe v rouše anděla,
křidélka ti budou slušet, já bubliky udělám.
* * *
Zahřejem se teplem těla, dáme žhavé polibky,
ocásek dám kdybys chtěla, za andělské požitky.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Dostala jsem to tvé přání, radost z něho velkou mám-
alespoň již po desáté nad ním se zde usmívám.
* * *
Chci ti splnit to tvé přání, mou lásku andělskou měj
a potom až do svítání polibky mě zahřívej.
* * *
Jsi mi věrný, můj čertíku, já též na tě myslívám-
a té naší snivé lásky moc ráda si užívám.
* * * * * * * * * * * * * * * * * *